Take action!

De wapenhandel is een business die zijn winsten telt in miljoenen dollars en zijn verliezen in mensenlevens… Jij kan daar iets aan doen!

>>> Connecteer met de community en informeer jezelf <<<

twitter.com/ShadowWorldFilm
twitter.com/andrewfeinstein
facebook.com/shadowworldfilmBeNL/?fref=ts

Lees meer over de wapenhandel:
cw-uk.org
istopthearmstrade.eu
vrede.be

Kom naar de MO*lezing over wapenhandel met Andrew Feinstein. Afspraak op woensdag 22 februari om 19u30 in Brussel. Meer info binnenkort op www.mo.be of www.vredesactie.be.

>>> Speak out! <<<

Praat over het onderwerp met vrienden en familie, op café of op facebook. Laat mensen weten hoe jij hierover denkt, en hoe belangrijk jij dit vindt.

Zet politici onder druk om werk te maken van een goede en transparante wapenexportwetgeving. Doe mee met petities, schrijf brieven en ga betogen.

>>> Steun financieel <<<

Met oorlog valt grof geld te verdienen, wie actie voert voor vrede kan niet op de vrije markt, maar moet op jouw vrije gift rekenen. Steun organisaties die campagne voeren: Istopthearmstrade.eu: www.vredesactie.be
Vrede vzw: www.vrede.be/steun-ons.

>>> Organiseer jezelf <<<

Wordt vrijwilliger, organiseer mee het verzet tegen wapenhandel, voer actie. Je kan aansluiten bij één van de Vlaamse organisaties die campagne voeren tegen wapenhandel:

Istopthearmstrade.eu
Vredesactie is een pluralistische vredesbeweging die radicaal pleit voor een maatschappij waarin conflicten worden opgelost zonder geweld of het dreigen ermee. Met de campagne “Istopthearmstrade.eu” brengen we de wapenhandel in kaart, stellen we de wapenhandelaars bloot en gaan we over tot niet-gewelddadige actie. Tijdens wapenbeurzen en lobby events voeren we actie om te voorkomen dat wapenhandelaars hun wapens verkopen of streven naar lakse export regels. Want to join us or know more? Send us an email: ikstopwapenhandel@vredesactie.be

Vrede vzw
Vrede vzw is een antikapitalistische vredesorganisatie die de structurele oorzaken van oorlog een geweld benadrukt. We verzetten ons tegen alle soorten discriminatie, zowel op vlak van ras, van geloof, als van geslacht of sociale situatie. Wij werken rond internationale politiek, ontwikkelingsproblematiek en vredesvraagstukken. We doen dat door het brengen van informatie, sensibilisering en actie. Wil je vrijwilliger worden? Neem contact op met lieve@vrede.be.